Salutare, eu de obicei nu prea fac recenzii pentru că am impresia asta de subiectivitate maximă. Ce-mi place mie s-ar putea să nu fie deloc pe placul altora. Dar de această dată vin să vă povestesc despre acest loc, pentru că am avut parte de o experiență super la Căsuța de la Cotești. Pe scurt: am vrut să fugim în familie, să ne retragem împreună într-un loc simplu și doar al nostru cu ocazia Sfintelor Paști. Am vrut să fie la curte pentru copii, să avem mănăstiri în zonă, să avem confort și să fie natură și liniște. Într-un preț fair, evident. Căsuța de la Cotești a fost mai mult decât am sperat pentru că, pe lângă curte si jocuri, am avut o livadă cu un mic eleșteu unde am reușit să și pescuim sportiv. Am fost plecați 7 zile și 7 nopți (ca în povești) și nu știm cât de repede a trecut timpul. Dar cert este că am petrecut un timp minunat, numai noi 4. Și acum vă spun și vouă, dacă sunteți în căutare de un retreat în natură într-un sat de deal spre munte. Sper să vă fie de folos.
Adriana Moima
Un loc minunat în care mi-am petrecut vacanța alături de cei dragi, o locație complet dotată cu tot ce aveți nevoie, o zona absolut mirifică unde ne-am putut relaxa, am zâmbit, am inspirat aer curat și cu siguranță ne-am întoarce cu drag!
Gavrilă Cristina
O oaza de verdeață, un loc perfect pentru relaxare și ideal pentru a scăpa de aglomerația orașului și pentru ați reîncărca bateriile. Recomand.
Mihai Negulet
Un loc foarte plăcut unde te poți relaxa departe de agitație. Recomand cu drag! Foarte amabila buni Stefy, o persoană caldă și blândă.
Emilia Ungureanu
Un loc perfect, o oaza de liniște aș putea spune. Când simți ca nu iți găsești locul între munții de beton din capitală, nu îți rămâne decât să vii aici și să te contopești cu natura. Gazdele sunt minunate! Recomand din suflet!
Ana Cristina Bololoi
Locul unde puteți să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii
Andreea Dumitrescu
Casuta de la Cotesti este locul potrivit pentru a ieși din rutina și aglomerația din București. Atât noi adulții, cât și copii am avut parte de o săptămana de deconectare, în care am putut să auzim doar sunetele naturii. Activitățile pe care le poti face în gradina spațioasă sunt variate. Gazdele au fost super prietenoase și ne-au oferit tot ce am avut nevoie. Vom reveni cu placere! Mulțumim 🙂
Adelina Pirvu
Dacă ești în căutarea unui loc liniștit, verde, departe de agitație, unde să te relaxezi, să te conectezi cu natura și să îți încarci bateriile, ai nimerit bine la Casuta de la Cotesti ☺️ 🌿
Mirela-Cristina Șuca
Ospitalitatea, amabilitatea, atenția la detalii și grija pentru nevoile celor care le trec pragul, sunt doar câteva din motivele care m-ar face sa ma reîntorc oricând, cu drag, la căsuța. Locația este perfecta pentru familii cu copii, dar și pentru cei care doresc să își încarce bateriile într-un loc plin de verdeață, liniște și aer curat. Buni Stefi, pe lângă gazda primitoare, e și o bucătăreasă pe cinste, ne-a rasfatat cu preparate gustoase, gatite atent si cu dragoste. Copiii au zburdat veseli si curiosi prin gradina, bucurandu-se de toate activitatile si jucariile puse la dispozitie, iar noi, adultii, ne-am umplut de energia pozitiva a locului, amintindu-ne de copilaria la bunici. Recomand din inima si abia astept sa revenim! ❤️
Madalina Danila
Un loc frumos în care am fost răsfățați, hrăniți și în care copii au putut petrece zile întregi în natură, cu dormit la aer și tot felul de jucării.

Iar mâncarea <3... ca de Argeș, ca în copilarie. Mulțumim!
Iulia Cristiana Balint-Boia
Locul perfect atât pentru bebei, cât și pentru părinți. Ne-am relaxat, am luat o gura de aer curat și ne-am bucurat seara de căldura șemineului. Gazdele minunate și atente la nevoile noastre,

Vom reveni cu drag.
Gențiana Alina Năsoi
Minunată locație, oază de liniște, conectare cu natura, aer curat și oameni (gazdele) deosebiți. Recomand cu căldură locația! Locul ideal pentru încărcarea bateriilor, vom reveni cu drag pentru cei mici.
Catalina Roșca
Oameni calzi, aer curat, liniște, departe de lumea dezlănțuită, un loc din care nu mai vrei să pleci
Morea Ana-Maria
Un loc în care liniștea este la ea acasă. Recomand cu încredere. Gazdele sunt foarte primitoare. Locul este foarte curat și ai tot ce îți trebuie: grătar, foișor, piscină. Vom reveni cu siguranță! 🙂
Ovidiu Roșca
O oază de liniste, plin de verdeață, locul perfect pentru relaxare și plimbări. Recomandăm cu mult drag
Ana Capitaneanu
O căsuță frumoasă primitoare, într-o zonă liniștită ; locul ideal pentru relaxare pentru orice vârstă. Recomand cu drag această căsuță la care ne vom întoarce cu siguranță!
Adelina Mihaela Andrei
Într-o "căsuță" este armonie datorită familiei (aici ii includ pe Adelaida și familia ei, fratele Lucian și bunica) care știu sa dea viață acestui loc minunat în care te încarci cu energie, în care poți auzi sunetul păsărilor,greierilor, tot ceea ce înseamnă natură! Dacă vrei să mergi la căsuță ai nevoie doar de haine, în rest Adelaida a avut grijă de fiecare detaliu în parte. Nu duci lipsă de mâncare pentru că ai restaurante bune in zona. Să nu îți iei nici cărți că vei găsi o bibliotecă ordonată! Mai sunt și alte lucruri minunate pe care le vei găsi însă cel mai bine este să vizitezi căsuța! P.S: eu voi reveni cu drag! Mulțumesc Adelaida, pentru zilele de relaxare!❤
Loredana Soare
Am găsit un loc cald, liniștit și în același timp tocmai bun de explorat de către copii în timp ce noi adulții ne-am putut relaxa. Dotată cu toate facilitățile lumii moderne ne-a fost asigurat confortul într-un ambient cald și familiar: camerele spațioase, curate, le-a creat celor mici confortul de acasă și sentimentul de liniște. Am avut locuri de explorat în apropriere și multe activități pentru pitici pe propietate pentru a putea sta încurte. Mulțumim bunica Stefi, Lucian și Ada pentru implicarea voastră ; mofturosul Patrick care nu vrea niciodată să plece din casa lui, nu voia acum să plece de la voi. Abia asteptam sa revenim 🙂
Alina Filip
A fost foarte frumos la căsuța, aer curat, liniște, opțiuni suficiente de petrecere a timpului, multă verdeață și flori, mult spațiu si înăuntru și afară, foarte faină colecția de cărți. Recomandăm pentru cei care au nevoie de o escapadă din orașele aglomerate.
Andrei Ionuț Tudor
Este un loc minunat, verde și curat, gazdele sunt foarte ospitaliere; se ajunge foarte ușor din București, este o locație ideală pentru a fugi de încărcătura, zgomotul și poluarea orașului, un loc minunat pentru copii, recomand cu drag!
Lucia Ichimescu
Un loc excelent pentru relaxare. Gradină verde și mult aer curat. Recomand cu mare drag!
Roxana Danciu
Un loc fantastic pentru recreere, conectare cu natura și familia...îmi place că nu este „doar o casă” ci un cămin cu o grădină primitoare. Recomand cu drag!
Daniela Irimia
Un loc minunat în care te simți ca acasă. Gazdele sunt foarte primitoare, curtea și casa sunt foarte bine îngrijite, găsești aici un loc perfect daca vrei să te relaxezi si sa fugi de agitația din oraș. Recomand si voi reveni cu siguranță.
Mihaela Tigaeru
Priveliște frumoasă, liniște si buni Ștefi, o persoană deosebită! Recomandăm cu drag!
Oana Avram
Căsuța de la Cotești îți poate oferi cele mai frumoase zile de vacanță într-un cadru autentic muscelean. În zilele de vară, soarele scaldă de dimineața până seara peluza atent îngrijită, iar piscina și zona de relaxare (pufi veseli colorați, umbrele, măsuțe hand made și băuturile răcoritoare) sunt un deliciu atât pentru cei mici cât și pentru adulți. Seara relaxantă poate continua în jurul focului, sau în zona de grătar, unde preparatele aromate vor prinde gusturi de neuitat. Recomand cu drag tuturor celor care vor clipe de relaxare, reuniuni cu prieteni dragi sau momente de neuitat în familie
George Tigaeru
Minunat! Locul perfect pentru relaxare și energie pozitivă! Vom reveni cu drag!
Andreea Sterian
Recomand Casuta de la Cotesti atât pentru cei care își doresc să lucreze in liniște în natură, dar și pentru relaxare alături de copii. Piscina a fost o mare atracție pentru copii, deși vremea nu ne-a fost prea favorabilă. Mulțumim pentru ospitalitate!
Claudia Oancea
Amintiri din copilărie! Asta am experimentat 3 zile în Căsuța de la Cotești. Buni Stefi, Ada și Lucian sunt excepționali, ospitalieri, amabili, dar îndeosebi calzi și cu grija de oameni și suflet mare. Am gasit acolo tot ce am avut nevoie, curtea minunată, un întreg loc de joacă pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Căsuța amenajată cu simț pentru frumos, paturile mari, iar soba de teracota cu lemne, fix din vacanțele petrecute la bunici. Locația este una prielnică, indiferent că vreți să leneviți sau să explorați prin zonă. La poalele munților, înconjurată de natură, nu aveam cum să ratăm o plimbare cu bicicletele puse la dispoziție tot de ei. Opțiuni multiple pt activități în zonă, am fost la călărit, plimbare pe munte, ne-am bălăcit în piscină, am fost la băcănie :), am mâncat extrem de bine. A fost liniște împachetată cu bucurie de copil, grădina verde, aer curat, natura la ea acasă, împrejurimi idilice. Vrem să revenim cu siguranță!
Emilia Pilcu
Este un loc plin de liniste, cu un vibe aparte, perfect pentru incarcarea bateriilor si unde amintirile copilariei revin. Satul este cald si oamenii autentici! Ne-a placut foarte mult si o pupam pe strabunica care ne-a dat salata si ceapa proaspata din gradina!
Codruța Istinie