Căsuța de la Cotești este locul perfect pentru evadare din aglomerația urbană, pentru familii faine cu copii.

Aici am creat un loc magic, în natură, plin de bucurie, verdeață, flori, un vibe pozitiv și cald, într-un sătuc liniștit unde parcă timpul s-a oprit în loc. 

Fiecare colțisor din casă sau din gradină a fost gândit special pentru voi, să vă asigurăm acea experiență memorabilă pe care noi ca familie ne-am dori sa o avem în alte locații. 

Căsuța este ideală pentru 2 familii cu copii și are două dormitoare (cu pat matrimonial 160×200) recent renovate, living cu canapea extensibilă și șemineu natural, baie și bucătarie complet mobilată și utilată, o curte foarte generoasă (peste 1000mp), grătar, foișor, zonă de relaxare cu fotolii puf, corner dedicat de lucru (birouri) în gradină, iar vara montăm și piscina supraterană. În spatele căsuței avem și o livadă de 2000mp cu pomi fructiferi și un mic heleșteu cu peștișori (doar pentru încântare, nu și pentru consum).

Anul acesta am lansat un concept inedit #WorkFromNature, creat special pentru părinții care lucrează de acasă în această perioadă și care pot veni să lucreze de la căsuța noastră, împreună cu familia, în timp ce copiii se bucură de curtea generoasă, natură și activități recreative. Vă vom dezvălui mai multe despre concept în secțiunea dedicată: “Work From Nature”.

Ca de fiecare dată, suntem aici întotdeauna cu mare drag, bucurie și recunoștință pentru voi,
Căsuța de la Cotești

Unde ne găsești

Suntem la doar 2h de București, în Argeș, satul Cotești (la 12 km de Câmpulung Muscel).

adresă căsuță

Sat Cotești 300, Com. Godeni, Jud. Argeș, Câmpulung, Ro

rezervări telefonice

0748 844 556

Facilități

Experiențe